Deilig omelett og melon

Det er viktig å få en god start på dagen, og omelett et lettvindt og sundt frokostalternativ. Lag en omelett og spis den sammen med en skive brød og et par skiver melon. En omelett kan også være et alternativ som middagsmat.

Ikke visp eggene for mye
Pisker du eggene for mye vil dette trigger proteinene i eggehviten til å begynne å nøste seg sammen. Dette gjør at røren blir stiv og omeletten får en seigere konsistens enn den skal ha. Vi har valgt å bruke ett egg og to eggeplomer i denne oppskriften… da blir det garantert saftig, luftig og godt!

Omelett

By admin Published: 02.04.2013

  • Yield: 2 Servings
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 5 mins
  • Ready In: 10 mins

Det er viktig å få en god start på dagen, og omelett et lettvindt og sundt frokostalternativ. Lag en omelett og spis den sammen med …

Ingredients

Instructions

  1. Stek opp hakket purreløk og paprika i olje på svak varme sammen i ca 5 min og hell dette over i en skål.
  2. Stek så omletten på middels varme til den begynner å bli ferdig.
  3. Tøm over fyllet og brett omeletten i to. Stek videre i ca et halvt minutt.
  4. Serveres på brødskive sammen med skiver av honningmelon eller nettmelon. Et glass ivkaldt vann, apelsinjuice eller melk er god ved siden av.
Det er viktig å få en god start på dagen, og omelett et lettvindt og sundt frokostalternativ. Lag en omelett og spis den sammen med en skive brød og et par skiver melon. En omelett kan også være et alternativ som middagsmat. Ikke visp eggene for mye Pisker du eggene for mye vil dette trigger proteinene i eggehviten til å begynne å nøste seg sammen. Dette gjør at røren blir stiv og omeletten får en seigere konsistens enn den skal ha. Vi har valgt å bruke ett egg og to eggeplomer i denne oppskriften... da blir det garantert saftig, luftig…

Review Overview

Sunnhetsgrad - 9
Tidsbruk: ca. 10 min - 9
Prisnivå: Billig - 10
Vanskelighetsgrad: Lett - 10

9.5

Mmmm!

Summary : Her kan man selv variere med fyll og tilbehør etter egen smak. Ha fokus på grønt!

User Rating: Be the first one !

Leave a Reply