Fiberrik pizza på 30 minutter

Hjemmelaget pizza er noe av det enkleste og smarteste man kan lage. Med et riktig valg av ingredienser kan det faktisk være sunt også.

Det er veldig enkelt å lage pizza selv, og kjøper du ferdig bunn så er det gjort på 1, 2, 3… men ønsker du pizzaen enda sunnere, lag din egen grove pizzabunn:

25 g gjær (1/2 pakke), evt tørrgjær
2½ dl lunkent vann
2 ss kaldpresset olivenolje
½ ts salt
3 dl sammalt hvete, grov
3 dl hvetemel (ca)

Fiberrik Pizza

By admin Published: 30.03.2013

  • Yield: 4 Servings
  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 30 mins

Hjemmelaget pizza er noe av det enkleste og smarteste man kan lage. Med et riktig valg av ingredienser kan det faktisk være sunt …

Ingredients

Instructions

  1. Forvarm ovnen i henhold til instruks på pizzabunnen.
  2. Rør kli i tomatsausen og fordel på bunnen. Dryss over skinke, fordel tomatskivene og ananas. Krydre med oregano. Dryss over Cottage Cheese.
  3. Stek pizzaen og server med salat.
Hjemmelaget pizza er noe av det enkleste og smarteste man kan lage. Med et riktig valg av ingredienser kan det faktisk være sunt også. Det er veldig enkelt å lage pizza selv, og kjøper du ferdig bunn så er det gjort på 1, 2, 3... men ønsker du pizzaen enda sunnere, lag din egen grove pizzabunn: 25 g gjær (1/2 pakke), evt tørrgjær 2½ dl lunkent vann 2 ss kaldpresset olivenolje ½ ts salt 3 dl sammalt hvete, grov 3 dl hvetemel (ca)

Review Overview

Sunnhetsgrad - 6
Tidsbruk: ca. 40 min. - 7
Prisnivå: Billig - 8
Vanskelighetsgrad: Enkel - 8

7.3

Snadder!

Summary : Pizza er alltid en vinner, og de sunne alternativene er minst like gode som de usunne. Og dette er like raskt som kjøpepizza... nesten.

User Rating: Be the first one !

Leave a Reply