Foto: http://www.sxc.hu/profile/TanjaS

Deilig og frisk Frokost-smoothie

En smoothie er en tyktflytende kald fruktdrikk basert på friske og gjerne halvfrosne bær, frukt og/eller grønnsaker, og eventuelt litt yoghurt for å få den mer kremet.

I tillegg til å være deilig og frisk har smoothien en bonus fordi den inneholder flere næringsstoffer enn juice. Den inneholder nemlig mye fruktkjøtt og fiber, og dessuten melkeproteiner. Det at den inneholder yoghurt eller syrnet melk gjør den mer næringsrik.

Linfrø er ypperlig for fordøyelsen, og knuste er de også en vegetabilsk kilde til Omega-3. Havren gir mye kostfiber og langsomme karbohydrater som tar lengre tid å fordøye.

Frokost-smoothie

By admin Published: 29.03.2013

  En smoothie er en tyktflytende kald fruktdrikk basert på friske og gjerne halvfrosne bær, frukt og/eller grønnsaker, og eventuelt …

  Ingredients

  Instructions

  1. Ha i litt eplejuice hvis du vil ha den tynnere eller bruker frosne bær.
  2. Hell alt sammen i en blender og kjør til du får en fin og glatt konsistens. Her kan du selvsagt bruke akkurat den frukten eller de bærene du vil. Smak deg frem til din favoritt, kjøp gjerne poser med frosne bær, eller frys ned selv.
   En smoothie er en tyktflytende kald fruktdrikk basert på friske og gjerne halvfrosne bær, frukt og/eller grønnsaker, og eventuelt litt yoghurt for å få den mer kremet. I tillegg til å være deilig og frisk har smoothien en bonus fordi den inneholder flere næringsstoffer enn juice. Den inneholder nemlig mye fruktkjøtt og fiber, og dessuten melkeproteiner. Det at den inneholder yoghurt eller syrnet melk gjør den mer næringsrik. Linfrø er ypperlig for fordøyelsen, og knuste er de også en vegetabilsk kilde til Omega-3. Havren gir mye kostfiber og langsomme karbohydrater som tar lengre tid å fordøye.

   Review Overview

   Sunnhetsgrad - 9
   Tidsbruk: ca. 5 min - 10
   Prisnivå: Billig - 10
   Vanskelighetsgrad: Lett - 10

   9.8

   Friskt!

   Summary : En fruktsmoothie med bær, linfrø og havre er en sunn og enkel frokost. Fungerer også som et mellommåltid.

   User Rating: Be the first one !

   Leave a Reply