Fisk er både sundt og godt. Og gjør man seg litt flid med å lage egen fiskemat, så smaker det enda bedre.
Grove sildekaker
By 28.03.2013
Published:Fisk er både sundt og godt. Og gjør man seg litt flid med å lage egen fiskemat, så smaker det enda bedre.
Ingredients
Instructions
- Sørg for at ingrediense er kalde når du jobber med de.
- Skjær sildefilet i biter og kjør de noen sekunder i en foodprosessor sammen med saltet.
- Spe så på med iskald melk, litt og litt om gangen, mens foodprosessoren kjører.
- Finhakk løken og persillen og ha det i farsen sammen med pepper og potetmel og bland godt.
- Form farsen til flate kaker og stek i margarin til de er gyllenbrune.
- Stek sildekakene i margarin. - Server sildekakene med kokte poteter, stekt løk og gulrot.
Review Overview
Sunnhetsgrad - 10
Tidsbruk: ca. 50 min. - 6
Prisnivå: Billig - 9
Vanskelighetsgrad - Lett - 10 - 10
8.8
Sunn!
Summary : En enkel og billig rett. Litt tidkrevende hvis man skal lage den etter jobb/skole.Forelen er at man kan man lage mye på en gang og fryse de ned til senere.