Kyllingsuppe er både godt og sunt og så enkelt at hvem som helst kan greie det. Et smart alternativ de dagene man har dårlig tid.
Kyllingsuppe
By 30.03.2013
Published:- Yield: 4 Servings
- Prep: 5 mins
- Cook: 15 mins
- Ready In: 20 mins
Kyllingsuppe er både godt og sunt og så enkelt at hvem som helst kan greie det. Et smart alternativ de dagene man har dårlig tid.
Ingredients
- 6 stk. kyllingfilet
- 2 l kyllingkraft Alt. kyllingbujong
- 1 boks hermetiserte tomater
- skall fra en halv apelsin
- 4 stk. poteter
- 2 stk. gulrot
- 0,5 stk. purreløk
- 1 stk. løk
- 2 fedd hvitløk
- 2 ss olje til steking
- 0,5 ts gurkemeie
- 2 ss basilikum frisk
Instructions
- Skjær kyllingfiletene i 2-4 cm store biter.
- SKutt grønnsakene i små terninger og hakk hvitløk.
- Kok opp kyllingkraft, hermetiske tomater og finrevet appelsinskall. Fres alle grønnsakene i litt olje til de blir blanke og ha dem i suppen. Tilsett gurkemeie og basilikum og smak til med salt og pepper.
- Ha i kjøttet og la det trekke et par minutter til kjøttet er mørt.
- Server suppen rykende varm med ferskt brød til.